12b35a93-2298-44e5-9f1f-75e2dc72b9f5.jpg

PONYDAG dinsdag 22 oktober 2019

In de Herfstvakantie is er op vrijdag weer een Ponydag! De hele dag op de manege en bezig zijn met de pony's, rijden en leuke spelletjes doen. Een leuke en gezellige ervaring voor ruiters met een zonder ervaring. Ruiters uit de privéles, plusles en andere lessen zijn van harte welkom. Ook als je niet bij ons rijdt mag je meedoen. Dus vriendinnetjes/zusjes en nichtjes zijn ook van harte welkom! 

De ponydagen beginnen om 9.00 uur, wij zijn vanaf 8.45 uur aanwezig. Eerder wordt er gereden met de trekker en is het dus gevaarlijk op het terrein. Verder vragen wij u om u te melden in de kantine en niet in de stallen te komen. Er worden nog stalwerkzaamheden uitgevoerd en de pony's genieten van hun ontbijt. In de ochtend rijden de ruiters een les in een groep op hun eigen niveau. 

Natuurlijk is ook tijd voor spelletjes met en zonder pony's en kunnen de pony's uitgebreid verzorgd worden. 

Wij lunchen tussen de middag gezamenlijk. Mochten we rekening moeten houden met allergieën of diëten, laat ons dit bij de inschrijving s'ochtends even weten. Medicijnen kunnen wij in de koelkast bewaren en uitdelen.

De dag is om 17.00 uur afgelopen, u kunt uw dochter/zoon in de kantine ophalen, vergeet niet af te melden! Willen graag zeker weten dat uw dochter/zoon weer is opgehaald is. 

De kosten voor een ponydag bedragen €47,50 dit is inclusief lunch, limonade en voldoende lekkers. Er kan op de dag zelf contant of per pin betaald worden. 

Graag opgeven door een mail te versturen naar evenementen@manege-rijnenburg.nl U ontvangt dan een bevestiging van ons.