Bobbie.jpg

Bobbie

Chelsey.jpg

Chelsey

Chopin.jpg

Chopin

Expression.jpg

Expression

Figaro.jpg

Figaro

Google.jpg

Google

Harvey.jpg

Harvey

Jersey.jpg

Jersey

Joris.jpg

Joris

O_Hanlon.jpg

O'Hanlon

Plato.jpg

Plato

Popje.jpg

Popje

Silver.jpg

Silver

Zeus.jpg

Zeus

Tommy.jpg

Tommy

Vasco.jpg

Vasco

Depositphotos_10870717_original.jpg

Connor

Depositphotos_10870717_original.jpg

Waldo

Sijtje   Onze nieuwste ponyaanwinst is lieve Sijtje. Ze is een Welsh en geboren op 16 april 2001 in Rhenen. Het is een stekelharige vos met heel veel witte aftekening. Ze is super lief met opzadelen en heel erg braaf in de lessen. Al gaat ze soms een beetje hard in galop. Als je gaat voeren hoor je haar overal bovenuit.

Sijtje

Onze nieuwste ponyaanwinst is lieve Sijtje. Ze is een Welsh en geboren op 16 april 2001 in Rhenen. Het is een stekelharige vos met heel veel witte aftekening. Ze is super lief met opzadelen en heel erg braaf in de lessen. Al gaat ze soms een beetje hard in galop. Als je gaat voeren hoor je haar overal bovenuit.

Powergirl   Op 16 mei 1996 is Powergirl in Lopik geboren. Inmiddels woont deze kleine, iets wat stevige Welsh A al weer een aantal jaren bij ons. Het liefste loopt ze achter haar vriendinnen Nicole of Puck aan, en als je je teugels te kort hebt of niet streng genoeg bent, staat ze graag stil. Aan de andere kant is er geen lievere pony op stal, ze is door de allerkleinsten zelf te borstelen en op te zadelen. Ze wordt door velen van ons ook wel "pauzegirl" genoemd.

Powergirl

Op 16 mei 1996 is Powergirl in Lopik geboren. Inmiddels woont deze kleine, iets wat stevige Welsh A al weer een aantal jaren bij ons. Het liefste loopt ze achter haar vriendinnen Nicole of Puck aan, en als je je teugels te kort hebt of niet streng genoeg bent, staat ze graag stil. Aan de andere kant is er geen lievere pony op stal, ze is door de allerkleinsten zelf te borstelen en op te zadelen. Ze wordt door velen van ons ook wel "pauzegirl" genoemd.

Springfire

Springfire

 
Djoo

Djoo

Max   Max is haflingerruin en geboren in Zweden. Samen met Morris is hij met 7 maanden naar Duitsland verhuist en heeft hij tot zijn 8e jaar in de wei gelopen. Ze zijn wel samen beleerd voor de wagen in het verleden. Zijn baasjes zochten een goed huis voor hem en nu woont Max samen met Morris bij ons!

Max

Max is haflingerruin en geboren in Zweden. Samen met Morris is hij met 7 maanden naar Duitsland verhuist en heeft hij tot zijn 8e jaar in de wei gelopen. Ze zijn wel samen beleerd voor de wagen in het verleden. Zijn baasjes zochten een goed huis voor hem en nu woont Max samen met Morris bij ons!

Buster

Buster

Balou

Balou

Foekje

Foekje