ER IS ER ÉÉN JARIG! En dat moet gevierd worden! 

Een feestje met onze pony's en al je vriendjes en vriendinnetjes! Zonder ervaring of al ervaring?? Het kan allemaal bij ons. 

c9239984-b1ed-4458-a948-c5fcb8bf177b.jpg

Als jij met al jouw vriendjes en vriendinnetjes bij de manege komt, staan er glaasjes kinderbubbels en limonade klaar in de kantine of serre aan de speciale feesttafel. Je krijgt uitleg over wat er allemaal gaat gebeuren. Daarna gaan we naar de stallen en krijgen jullie een rondleiding (voor of na het rijden) en gaan we aan de slag met de pony's, deze moeten geborsteld worden. Voor de jarige is er een speciale feestpony die jullie mogen " pimpen". en de andere pony's mogen meedoen het is tenslotte feest. Daarna gaan jullie op de pony voor aantal spelletjes en oefeningen met de pony's. Je deelt met twee ruiters een pony en als je durft mag je elkaar helpen. Na het rijden mag je helpen met de pony's afzadelen, naar stal brengen en kun je nog even gedag tegen ze zeggen. 

IMG_0469.jpeg

HOE OF WAT

De feestjes staan onderleiding van ervaren begeleiders en daarnaast is er voldoende hulp om te helpen borstelen/pimpen en het vasthouden van de pony.  De feestjes worden in de rijbaan gehouden, zodat iedereen goed in de gaten kan worden gehouden. Veiligheid voor alles! 

De start van het feestje op woensdag en zaterdag is om 14.30 uur en rond 16.30 uur gaan jullie aan tafel indien jullie blijven eten. Zelf taart/cake meenemen en eerst cadeautjes uitpakken bij aanvang van het feestje is geen probleem. Caps kunnen bij ons geleend worden.

Na het ponygedeelte gaan jullie weer terug naar de kantine, waar jullie kunnen genieten van het feestmenu  (frites + snack). Maar houd nog wel een plekje vrij, want er komt nog een waterijsje bij! In overleg kan het eten ook voor het rijden worden gepland. 

De feestje duurt ongeveer 2 uur. Waarvan er circa 1,5 uur bij de pony's wordt doorgebracht.*

Op zondag start het feestje om 12.30 uur met de lunch (frites + snack) en is daarna het ponygedeelte. Daarna is er natuurlijk nog tijd voor taart, ijs en een gezellige afsluiting. 

De tijden die genoemd worden zijn een indicatie soms loopt het wat uit, en het kan ook zijn dat ze wat eerder aan tafel gaan. Het ligt er maar net aan hoe goed er geholpen wordt en alle pony's weer netjes verzorgd op stal staan. 

IMG_0477.jpeg

Wanneer? 

Op woens-zater- zondagmiddag. Aanvangstijd 14.30 uur op woensdag en zaterdag. Op zondag starten de feestjes om 12.30 uur. 

Tarief 

Het kinderfeestje zoals bovenstaand beschreven is €19,95 per kind. Voor het feestje geldt een minimum van 6 kinderen en is een max. van 10 kinderen. Een feestje zonder eten kost €16,50 per ruiter. 

Boeken of meer informatie?  

kijk in de agenda waar er ruimte is er boek direct. Vragen? Neem contact op.

* het is belangrijk dat de kinderen er op gekleed zijn om te kunnen ponyrijden en de andere manege-activiteiten uit te voeren. Zo betekent dat bijv. in de zomermaanden dat de kinderen géén slippers of open schoenen mogen dragen en liever ook geen korte broekjes/rokjes. In de wintermaanden kan het juist erg koud zijn in de manege en is het belangrijk dat de ruiters warm gekleed zijn. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar toch blijkt uit ervaring dat het verstandig is om dit erbij te vermelden op de uitnodiging